fredag den 30. september 2011

Til Sydamerika

Kære Sydamerika!
I får snart besøg af en, der hedder Simon - vi kalder ham Simon F. Vi er ikke glade for at skulle undvære ham, så lov lige, at I passer godt på ham!

Han er utrolig nem at omgås, fylder ikke så meget, kræver ikke så meget og er altid i godt humør på en meget fredelig og rar måde.
Han er ved at lære spansk, kan spille guitar og er god til at skrive sange. Han kan også andre sprog, og ynder især at tale tysk. Og så er han verdens mest gæstfri person! Jo flere der sover i hans seng, jo bedre. Altid en ispind i fryseren. Altid god stemning. Han er simpelthen så flink og så god til at omgås alle slags mennesker.

Udover at sørge for, at han har et sted at sove, må I meget gerne give ham noget at spise engang imellem, hvis nu han skulle glemme det - og nogle øl. Vi har en øl, der hedder limfjordsporter her i Danmark - den smager forfærdeligt, men Simon F. kan utrolig godt lide den - hvis I ikke har den i Sydamerikas sortiment, så har I lige en måned eller to til at skaffe den til han kommer. Det fortjener han! Og noget whiskey. Det kan han også godt lide! Og kram.
Hvis I har hunde, vil han helt vildt gerne gå tur med dem, så det ville være godt hvis I lige kunne arrangere noget der, også.

Derudover skal I bare nyde hans selskab og at han er hos jer, for det er I virkelig heldige med.
Der er ingen tvivl - vi vil savne ham hver dag! Derfor: Når han er færdig med at være på eventyr hos jer, så send ham tilbage til os! Der findes kun en Simon F., og Danmark vil bare ikke være det samme uden ham - så det er i orden at I har ham lidt - men vi glæder os allerede nu, til han kommer tilbage igen!

- Kærlig hilsen Danmark

Ingen kommentarer:

Send en kommentar